Close Menu
Daarom HZ Luchttechniek:
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Technisch en esthetisch verantwoorde oplossingen
  • Creëer het ideale binnenklimaat
Over HZ Luchttechniek

Over HZ Luchttechniek

HZ luchttechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische klimaat installaties ten behoeve van utiliteitsgebouwen zoals bedrijfshallen, winkels, winkelcentra, instellingen en restaurants.

Of het nu gaat om afzuiging, aanvoer van verse lucht, koeling of verwarming, bij ons kunt u voor alles terecht.

Tevens leveren wij apparatuur t.b.v. industriele projecten zoals afzuigwanden, ontstoffing, spuitwanden, ontgeuring, afzuigtafels, met onder en/of achter afzuiging.

De artikelen op deze site zijn slechts een snap shot van wat wij leveren. Zoekt u iets dat niet op deze site staat, neem dan contact met ons op.

Advies, ontwerp, installatie en onderhoud met maar een doel: een probleemloos en behaagelijk binnenklimaat voor onze opdrachtgevers.

Om dat te bereiken zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie met oog voor de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs, oplossingen die zowel technisch als esthetisch verantwoord zijn. 

Op onze referentielijst kunt u een aantal projecten zien die wij o.a. geinstalleerd hebben.

Wij beschikken over een team goed opgeleide monteurs die van alle markten thuis zijn. 

HZ luchttechniek brengt haar apparatuur op de markt in samenwerking met leveranciers/importeurs van kwalitatief goede apparatuur. 

Selectie van de juiste apparatuur voor uw situatie is een ding, vakkundige installatie en onderhoud een tweede. Daarom investeren wij veel in onze medewerkers zodat zij zich verantwoordelijk voelen voor de installaties die zij bouwen. 

De kennis en vaardigheden van onze medewerkers worden door continu scholing o.a VCA op peil gehouden en dit in combinatie met jarenlange ervaring staat borg voor betrouwbare en bedrijfszekere installaties.

  • Creëer het ideale binnenklimaat
  • Technisch en esthetisch verantwoorde oplossingen
  • Ruim 20 jaar ervaring